Sjaak brengt dansbare hiphop naar De Kroepoekfabriek

08-01-2019 Uit Advertentie

Sjaak; foto: Wikipedia

VLAARDINGEN - Komende vrijdag komt Sjaak naar De Kroepoekfabriek.

De rapper is bekend van vele hits, zoals ‘Stap voor Stap’. Sjaak zal zorgen voor dansbare hiphop. Als voorprogramma staat Moesie op het podium.

Sinds 2017 is Sjaak terug van weggeweest. De succesvolle rapper uit Amsterdam-Oost bracht in dat jaar zijn tweede album ‘Sjaak’ uit en in 2018 kwam daar een derde langspeler bij: ‘Thop’ (met Sidney Samson). Ook scoorde Sjaak vorig jaar met radiohit ‘Stap voor Stap’. Dit nummer past in een lange rij eerdere radiohits van Sjaak met onder andere ‘Stuk’, ‘Krokobil’ (met Yellow Claw en Mr. Polska) en ‘Helemaal naar de Klote’.

Sjaak

Sinds 2007 is Mehdi Chafu, zoals Sjaak eigenlijk heet, al een grote naam in de Nederlandse hiphop. Hij brak door na te tekenen bij het platenlabel van Ali B. Later sloot Sjaak zich aan bij hiphoplabel Top Notch. Hier bracht Chafi in 2013 zijn langverwachte debuutalbum ‘StrijderSysteem’ uit. Samen met zijn eerdergenoemde hits leverde dit hem verschillende optredens op, zoals een plek op Dauwpop 2013.

Moesie

De Amsterdamse rapper Moesie zal het voorprogramma verzorgen op de vrijdagavond. De rapper is herkenbaar door zijn goede teksten, zijn krachtige manier van rappen en zijn beeldmerk, de bivakmuts. Dit heeft hij bewezen door succes op Spotify met meer dan twee miljoen streams en door een steengoede sessie bij hiphoplatform 101Barz.

SJAAK | Vrijdag 11 januari | Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.n


Gerelateerd