Categorieën

Service

Stuiter je mee tijdens Crazy Spring Paradijs?

Stuiter je mee tijdens Crazy Spring Paradijs?
Uit

Stuiter je mee tijdens Crazy Spring Paradijs?

  • Advertentie
  • 02-01-2018
  • Uit
Stuiter je mee tijdens Crazy Spring Paradijs?
SCHIEDAM - Sport- en Evenementenhal Margriet (Optisport) wordt omgetoverd in een waanzinnig springfeest. Daar ploppen tientallen luchtkastelen, stormbanen en klimmuren op tijdens Crazy Spring Paradijs. Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Een heerlijke uitlaatklep voor basisschoolkinderen van elke leeftijd. Kom jij ook op woensdag 3 januari, donderdag 4 januari en/of vrijdag 5 januari naar Sport- en Evenementenhal Margriet?

Crazy Spring Paradijs wordt elk voor- en najaar georganiseerd door Crazy Air en Optisport. Zij pakken groots uit met hun leukste en meest spectaculaire attracties. Van waanzinnige stormbanen en kolossale springkussens tot een opblaasbaar voetbalveld en een creatieve knutselhoek. Ook is er een speciale peuterhoek voor de allerkleinsten. Kijk maar eens op facebook.com/crazyspringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl naar de foto’s van vorige edities.

 Crazy Spring Paradijs vindt plaats van morgen tot en met vrijdag, van tien uur 's morgens tot vijf uur 's middags. De entree bedraagt € 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Als je de drukte voor wil zijn, adviseren we je om zo vroeg mogelijk te komen. Plan je graag een kinderfeestje tijdens Crazy Spring Paradijs? Reserveer dan door een mail te sturen naar E: [email protected].

Spelen, eten … en weer doorgaan

Tijdens Crazy Spring Paradijs is er volop gelegenheid om energie bij te tanken. Bij de kinderbar kunnen de kinderen terecht voor de speciaal samengestelde braskaart (à € 2,50) voor ranja, snoep en een ijsje. Voor de grote honger is er de bunkerkaart met ranja, snoep, chips, frietjes en een snack. Deze kaart kost € 6,-.

Heb je vragen over dit grandioze speelfestijn? Dan kun je ons bereiken op T: 06 - 20 07 21 85 of E: [email protected].


Adres locatie:

Sport- en Evenementenhal Margriet (Optisport)

Nieuwe Damlaan 5 - 3119 KA Schiedam

Delaer

Prof Kamerlingh Onnesln 104, Schiedam

Meer over Delaer →