Summerschool van Villa Voice

10-08-2020 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 augustus organiseren de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en Villa Voice Zangschool samen een Summerschool voor iedereen die gek is op zang, dans en muziek.

Deze muzikale en inspirerende dag op een prachtige boerderij, is voor alle leeftijden en vanaf vier jaar: voor hele gezinnen die een leuke vakantiedag met elkaar willen doorbrengen en voor volwassenen die zonder kids komen. Kinderen mogen ook zonder aanwezigheid van ouders/verzorgers mee doen.

Op deze dag, die Corona-proof wordt georganiseerd, raak je ondergedompeld in een gevarieerd muzikaal aanbod en is er tussendoor tijd om lekker bij te kletsen, alpaca’s te aaien of te chillen in de schaduw. De dag wordt afgesloten met een pizzadiner. Deelnemers gaan (zingend) naar huis met nieuwe kennis over stemgebruik, zij hebben meerstemmig met elkaar gezongen, hebben een eigen liedje op zak en ze hebben de beginselen van liedbegeleiding op gitaar ervaren.

Iets voor jou?

Wie weet ontdek jij wel een nieuw talent bij jezelf of bij je kind, iets waar je voldoening uit haalt en je muzikale ei in kwijt kan. Misschien sta jij dit najaar wel op het Open Podium dat de Stadsgehoorzaal organiseert. Of schrijf je je in voor een fijne cursus bij Villa Voice en staat volgend jaar te shinen bij de eindpresentatie in Theater Dakota in Den Haag of in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Maar één ding is zeker, dat is dat je blij en voldaan naar huis gaat, inclusief blijvende ‘boost’ voor jouw zelfvertrouwen (en eventueel dat van jouw kind). Een dag om niet te missen en niet gauw te vergeten dus. Samen muziek maken verbindt en maakt blij!

De Summerschool is mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen.

Alle praktische info op een rij:
Wat: Summerschool, 21 augustus
Locatie: Boederij Dichtbij, Zwetkade-Noord 5, 2291 HZ Wateringen
Kosten 4 tot 21 jaar: € 8,50 (incluseif drinken, fruit en avondeten, lunchbox zelf mee)
Kosten vanaf 21 jaar: € 15,50 (inclusiefdrinken, fruit en avondeten, lunchbox zelf mee)
Korting voor Komkids Familiepashouders
Tijden: Inloop 10.00u, start programma 10.30u, einde programma +/- 18.00u

Aanmelden via I: www.villavoice.nl/villa-voice-summerschool.Gerelateerd