Talentenjacht in 't Anker

16-10-2018 Uit Redactie

SCHIEDAM  –Café ’t Anker is volgende maand het toneel van een talentenjacht.

Het café op de Hoogstraat 192 biedt onderdak aan een voorronde van 'Winter Star', Deze talentenjacht biedt nog onontdekte talenten de kans van zich te laten horen en zorgt ook voor optredens van gekende zangers.

Ieder die de tijd rijp acht om de wereld zijn kwaliteiten te tonen is van harte uitgenodigd zich aan te melden, zo laat Petra Groenestein weten. Aanmelden kan bij haar, via E: wintertalenten@gmail.com of T: 06-26970956.

Voor wie de smaak te pakken krijgt is er februari volgend jaar een 'halve finale' bij ‘t Anker, op weg naar de Winter Starfinale. De talentenjacht is initiatief van in totaal vijftien horecaondernemers in Nederland die in totaal veertien voorrondes, negen kwartfinales en vijf halvefinales organisren, plus natuurlijk een grote finale. Dat gebeurt steeds op de verschillende horecalocaties.

Voor de winnaar ligt er 'een groot prijzenpakket' klaar: optredens ter waarde van drieduizend euro, een single-opname en een artiestenreis inclusief optredens, vliegtickets en verblijf voor twee personen in de Spaanse regio Torremolinos.Gerelateerd