The Real McKenzies in Kroepoekfabriek

27-07-2018 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Verwacht whisky, punk en doedelzakken. ‘Doedelzakken en whisky’ hint dan wel naar Schotland, maar niks is minder waar. The Real McKenzies komt uit Vancouver, Canada. De Keltische punkband zorgt al 26 jaar voor humoristische optredens, inclusief kilt en doedelzak. Op zondag 5 augustus staat de band in De Kroepoekfabriek.

De mannen van The Real McKenzies hebben in de jaren dat de band samen is, maar liefst negen studioalbums, twee livealbums en heel veel optredens op hun naam staan. De band maakt Keltische punkrock die doet denken aan Dropkick Murphys en Flogging Molly. De band stond, niet heel verrassend, met de laatstgenoemde samen op het podium. Daarnaast deelden zij het podium met onder andere NOFX, Pennywise, Metallica en The Misfits. The Real McKenzies bestaat misschien al 26 jaar, maar net als whisky worden ze alleen maar beter naarmate de tijd verstrijkt.

Thrashy riffs, punk en een flinke dosis backing vocals; dat is Jacklust. De in 2011 opgerichte band begon op de Zadkine Popacademie en heeft inmiddels al meer dan 250 keer opgetreden, waaronder op Baroeg Open Air. De mannen staan bekend om hun energieke optredens met strakke uitvoering, waar af en toe niet aan een bierdouche te ontkomen is.

Zondag 5 augustus | The Real McKenzies + Jacklust

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | EINDE: 1.00 UUR

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Kroepoekfabriek: I: www.kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd