Theater opent met Dans in Ontwikkeling

02-06-2021 Uit Redactie

Toch nog gevulde stoelen in Coronatijd - voorgoed verleden tijd?!


SCHIEDAM - Dans in Ontwikkeling wordt de eerste voorstelling die in het Theater aan de Schie te zien zal zijn na de lockdown.

Die voorstelling staat voor aanstaande dinsdag op het affiche. "Ook Stilte aan de Schie en het Lunchconcert op woensdag 23 juni gaan door.", meldt het theater. Erik van Muiswinkel speelt vier voorstellingen van zestig minuten op dinsdag 15 en woensdag 16 juni en De gestampte meisjes zijn te zien op donderdag 17 juni.

Uiteraard gelden dan in het theater de nieuwe regels zoals die afgelopen vrijdag door het kabinet bekend werden gemaakt. Per voorstelling mogen er maximaal vijftig bezoekers in de zaal aanwezig zijn.

Theater aan de Schie bereidt zich ook al voor op het seizoen 2021-2022. "Het vaccinatieprogramma van de overheid raast als een sneltrein door en het aantal besmettingen blijft maar dalen", spreekt het theater zijn hoopvolle oordeel over de gang van zaken in de komende tijd uit. De demissionair minister sprak al uit dat er per 1 september geen bijzondere Coronamaatregelen meer nodig zijn. Dat zou voor het theater de weg openen naar een vol programma in het nieuwe seizoen. "De voorbereidingen zijn in volle gang", aldus directeur Rob Roos over komende theaterseizoen: “Vanaf september 2021 is Theater aan de Schie volledig terug van weggeweest. Met de afdelingen programmering en publiciteit zijn we nu volop bezig om de laatste hand te leggen aan het programma van volgend seizoen. Het theaterseizoen wordt mooier dan ooit!" Eind deze maand volgt meer informatie over het programma en de kaartverkoop.Gerelateerd