Trapmuziek bereikt ook Kroepoekfabriek

11-05-2019 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - De tweede editie van Trapped vindt vanavond plaats in De Kroepoekfabriek; een avond in het teken van trapmuziek.

Jonge artiesten met duizenden views op YouTube staan tijdens Trapped op het podium. Trap is muziek die haar oorsprong vindt in drum-’n-bass en dubstep. Het genre groeit mede erg in populariteit door allerlei verschillende Trap-kanalen op YouTube. Deze kanalen plaatsen muziek van zowel grote namen als opkomende artiesten en lanceren zo tal van carrières. Door onder andere deze manier van ‘scouting’ heeft De Kroepoekfabriek haar line-up samengesteld.

Podia als Melkweg, Annabel, Factory 010, Worm en het festival Mysteryland zijn door sommige acts al aangedaan. Verder viel de track ‘Home’ van Hopex in de smaak bij pioniers uit de scene en zo gebeurde het dat grote artiesten als Martin Garrix, Tiësto, The Chainsmokers & Hardwell dit nummer live draaiden. Het succes van deze artiesten is dus al reuze. Dread Pitt, Hopex, Jurgaz, Rubayne, ZY Beats en Sam Bones zullen allen het podium betreden en zo is er tot diep in de nacht geen moment van stilte.


Trapped: Dread Pitt, Jurgaz, Hopex + meer |
Zaterdag 11 mei |Aanvang: 22.00 uur | Tot: 04.00 uur


Kaartjes zijn voor €9,- te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd