Categorieën

Service

Tweede poolparty met dj's uit VK en VS

Tweede poolparty met dj's uit VK en VS
Uit

Tweede poolparty met dj's uit VK en VS

  • Advertentie
  • 21-08-2019
  • Uit
Tweede poolparty met dj's uit VK en VS

VLAARDINGEN - Na het succes van de eerste editie van zwembadfeest float. in februari staat er een tweede editie van het feest op stapel in Vlaardingen. De dag ervoor, op vrijdag 25 oktober, voegen zwembad De Kulk en poppodium De Kroepoekfabriek in samenwerking met de organisatie van drum ’n bass feest Liquidation daar nog een spectaculaire avond aan toe met grote namen uit het Verenigd Koninkrijk en de VS.

Liquidation poolparty

Op 25 oktober vindt in het Vlaardingse zwembad De Kulk een poolparty plaats: Liquidation. De avond erna, op 26 oktober, vindt in dezelfde setting het housefeest float. plaats met onder andere David Vunk en Michel de Hey. Dat feest had in februari de eerste editie. Rory Dickhoff, één van de organisatoren, vertelt: “Een grootse, professionele poolparty is een flink project. Na de eerste editie van float. wisten we echter direct dat we dit vaker wilden doen. Float. richt zich vooral op house, disco en aanverwante stijlen. Vanuit het land kregen we de roep om ook andere stijlen een plek te geven.”

Die plek is geboden. In samenwerking met de organisatie Liquidation is een tweede poolparty op poten gezet, waar drum ’n bass centraal staat. Programmeur Elroy Timmermans: “In principe is Liquidation in deze setting een eenmalig project. We wilden het extra speciaal maken. Vandaar dat we gekozen hebben voor drie dj’s/producers met een flinke staat van dienst die helemaal passen bij de zomerse, warme sferen van een tropisch zwembad.”

Line-up

Op het programma staan Nu:tone, Commix en Submorphics, aangevuld met regionale dj’s uit de Liquidation-stal. Nu:tone en Commix komen beiden uit het Verenigd Koninkrijk, Submorphics komt oorspronkelijke uit San Francisco, VS. Het drietal heeft op de grootste platenlabels binnen de drum ’n bass werk uitgebracht en kan rekenen op een grote schare fans door heel Nederland. Timmermans: “Binnen de drum ’n bass zijn er vele substijlen. Een zwembad is zonnig en zomers, dus leggen de we  nadruk op de liquid drum ’n bass. Het donkere, bombastische geluid staat op de tweede plek.”

Het decor gaat aansluiten bij dat geluid. “We gaan flink uitpakken wat betreft licht en decor. Het moet écht een speciale ervaring worden. De eerste editie van float. was al magisch, maar we willen en gaan onszelf nu echt overtreffen met Liquidation en de tweede editie van float.”

Kaarten

De kaartverkoop voor zowel Liquidation als float. is reeds begonnen en gaat hard. Ook zijn er combikaarten te koop voor wie graag naar beide feesten wil. Kaarten zijn verkrijgbaar op I: www.liquidationdnb.nl. Houseliefhebbers kunnen terecht op I: www.floatfestival.nl.

Liquidation: the ultimate dnb poolparty | Vrijdag 25 oktober | Zwembad De Kulk, Vlaardingen | Aanvang: 20.00 uur | Eindtijd 3.00 uur

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →