Valentine presenteert The Alliance

01-03-2019 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Valentine komt komende vrijdag naar De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. De band rondom frontman en schrijver Robby Valentine is terug met zijn Alliance Tour. Aanrader voor fans en liefhebbers van glam- en stadionrock of bijvoorbeeld Queen en Adam Lambert.

Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren 90 een gigantische hit. Zijn debuutalbum leverde hem een Zilveren Harp op, en een succesvolle carrière in Japan. Na de release van zijn tiende studioalbum ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijdje stil rondom de multi-instrumentalist.

Na eerst gekampt te hebben met een writers block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie, waarbij hij 75 procent van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ dat uitkwam op 16 juni 2018.

In een afgeladen P3 in Purmerend werd het album voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Op 8 maart is het aan De KF Valentine en zijn Alliance welkom te heten met een volledige show voorzien van visuals.

Er is niet veel kans Valentine live te zien met zijn eigen werk in 2019; Wegens het succes van de Queen film Bohemian Rhapsody treed de band voornamelijk veel op met Valentine's Tribute to Queen; zelfde bandleden ander repertoire. De show op 8 maart is dan ook het eerste Valentine optreden van 2019.


Valentine live | vrijdag 8 maart 2019 | Zaal open 20.30 | Aanvang 21.00 | Entreeprijs voorverkoop: 12,-

Tickets en meer informatie via deze linkGerelateerd