Voordeel uit de agenda naar mensen die dat kunnen gebruiken

26-11-2018 Uit Redactie

SCHIEDAM - De Voordeelagenda van de Postcodeloterij viel vandaag bij veel mensen in Schiedam op de mat. De komende dagen zullen er nog vele volgen. Raadslid John van Sliedregt roept op de agenda's te verzamelen.

De agenda kreeg zijn naam vanwege de voordeelbonnen die erin zijn opgenomen. In de uitgave 2019 zijn het er honderdvijftig. Gratis schaatsen op de Uithof, gratis frisdrank bij Jack Bean in Rotterdam, een kwart korting op Avonturenpark Hellendoorn of twintig procent goedkoper naar binnen in het Rijksmuseum, om er een paar te noemen.

Nu kunnen de ontvangers van de agenda - alle deelnemers van de Postcodeloterij - natuurlijk proberen zelf honderdvijftig daagjes uit te gaan komend jaar. Als alleen de Schiedammers dat al zouden doen, wordt het druk in Diergaarde Blijdorp en op de Euromast. Zij kunnen ook de agenda - of in ieder geval de voordeelbonnen - naar Ine Elderkamp-Balvers brengen. Zij zamelt de bonnen in, aldus Van Sliedregt, voor mensen die ze goed kunnen gebruiken. Agenda of bonnen mogen in de brievenbus op Lange Haven 75a.

Gerelateerd