Winne terug in De Kroepoekfabriek

29-12-2018 Uit Advertentie

VLAARDINGEN - MC Winne keert meer dan zeven jaar nadat hij het Vlaardingse poppodium De Kroepoekfabriek opende, terug. Met zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’ beleeft hij een enorm succesvolle tour.

Winne behoort tot de top van de Nederlandse hiphop. Na zijn eerste release in 2007 trok hij de Rotterdamse hiphop uit het slop met zijn scherpe metaforen, punchlines en beats. Het succes van toen uit zich in een enorme bekendheid onder hiphopfans, met name buiten de mainstream. In 2011 had Winne de eer om De Kroepoekfabriek officieel te openen met het eerste, echte concert.

Nu, zeven jaar na dat optreden en negen jaar na zijn debuutalbum ‘Winne Zonder Strijd’, is de mc terug met het album ‘Oprecht Door Zee’. Opnieuw biedt Winston Bergwijn zo een kijkje in zijn gedachten en emoties, maar wel met een geluid dat helemaal 2018 is. Op het nieuwe album werkt hij onder andere samen met Candy Dulfer, Fais, Josylvio en Kempi.

De tour die hoort bij het album verkoopt in heel het land uit. Op vrijdag 4 januari staat de rapper in De Kroepoekfabriek. Voor deze show zijn nog kaarten te krijgen. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Rotterdamse rapper Shagga Ranx, eerder onderdeel van het duo Takkie & Ranx.

WINNE

Vrijdag 4 januari

Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd