Albert Heijn in Gorzen wordt verbouwd

09-03-2019 Winkelen Redactie

Enkele personeelsleden van de winkel, met rechts Olivia de Wolf


SCHIEDAM - Albert Heijn De Wolf wordt verbouwd. Vanaf komende zaterdag tot woensdag tien dagen later gaat de winkel in de Groenelaan dicht.

Hetzelfde geldt voor de Gall & Gallvestiging aan de overkant, eveneens een zaak van het ondernemerspaar Olivia de Wolf en Richard van Breugelen. Ook hun Etos-drogisterij krijgt een opfrisbeurt, maar wordt voor het werk niet gesloten.

De Albert Heijn en de Gall & Gall sluiten hun deuren op de zaterdag om twaalf uur. De drie vernieuwde winkels worden woensdag 27 maart officieel geopend door wethouder Marcel Bregman. Bij gelegenheid van de heropening houden de winkels acties. Hoofdprijs: een minuut gratis winkelen.

De verbouwing wordt gedaan om de zaak nog geschikter te maken voor de verkoop van vers eten. De ambitie is om er een 'hypermoderne winkel' van te maken, aldus Olivia de Wolf. “We bieden uitgebreidere keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket en andere verswaren." Afrekenen zal sneller gaan verlopen.

De metamorfose van de Albert Heijn in de Gorzen maakt onderdeel uit van een grote operatie van de Zaanse supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n honderdtwintig winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

De pui van Etos De Wolf krijgt een modern jasje. Binnenin wordt de zaak vernieuwd. Er komen in de zaak meer bad- en doucheproducten. Ook het aanbod dat vooral ’s zomers nodig is, zoals zonnebrandolie, staat vanaf 27 maart al in de winkel. Gall & Gall De Wolf krijgt na de verbouwing ook een uitgebreid assortiment. Onder meer met speciale bieren, aldus De Wolf. “Ook kun je straks in de winkel je eigen smaakprofiel ontdekken; dat maakt de keuze voor een bepaalde wijnsoort gemakkelijker."

De vierde winkel van de twee ondernemers, de Blockshop, wordt later dit jaar verbouwd tot een Primera. 


 Gerelateerd