Blik op 2017: 350 tassen voor arme Schiedammers

22-12-2016 Winkelen Redactie

SCHIEDAM - Stichting Net Niet Genoeg houdt de actie Blik op 2017.

Net Niet Genoeg wil Schiedammers die net-niet-genoeg hebben 'net dat beetje extra geven'. "Dit gaat van het uitdelen van kleding (kledingbank) tot aan een bezoekje van Sinterklaas en de Net-Niet-Genoeg-Dagen.

Volgende week is het onderkomen in de voormalige Blauwe Brug open om blikken in ontvangst te nemen. Met groente, fruit, vlees, vis en siroop, zo laat Net Niet Genoeg weten. Ook andere lang-houdbare producten zijn welkom."Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij elke dag van twee tot vier en van zeven tot negen op het Bachplein 589 aanwezig voor het in ontvangst nemen van uw donaties in de vorm van alles wat in blik zit. Op zaterdag 31 december zijn wij er ook van tien tot twaalf uur."

Net Niet Genoeg vraagt mensen met name eens hun kerstpakket door te nemen, om te kijken of daar spullen inzitten waarmee mensen die weinig hebben, blij gemaakt kunnen worden. "Doel is om in vijf dagen tijd 350 tassen/dozen te vullen voor gezinnen in Schiedam die op of onder de armoedegrens leven."Gerelateerd