Categorieën

Service

Coppens organiseert oudjaarsbazaar

Coppens organiseert oudjaarsbazaar
Winkelen

Coppens organiseert oudjaarsbazaar

  • Redactie
  • 02-12-2016
  • Winkelen
Coppens organiseert oudjaarsbazaar
SCHIEDAM - Er komt een 'oudjaarsbazaar' in de Nieuwe Passage. Oud-Centrummanager Chris Coppens organiseert deze en zet de deuren open van vrijdag 16 december tot en met zaterdag 31 december (op de beide kerstdagen blijven deze dicht).

De bazaar zal worden gehouden in het pand waarin voorheen Miss Etam haar waren verkocht, op de bovenverdieping aan de rechterkant, vanaf de Hoogstraat gezien. Daar is 450 vierkante meter winkelruimte beschikbaar, waar Coppens tien tot vijftien deelnemers hoopt te verwelkomen.

Vorig jaar organiseerde Coppens een kerstmarkt in hetzelfde pand, toen op een laat moment bleek dat er elders geen kerstmarkt in Schiedam-Centrum gehouden zou worden. Dit jaar komt er wel een kerstmarkt, in de Havenkerk, op 9, 10 en 11 december, maar acht Coppens het toch een goed idee ook rond de kerstdagen exposanten en verkopers de mogelijkheid te bieden hun waren aan de man of vrouw te brengen.

Hij mikt op bedrijven, maar ook op particulieren, die bijvoorbeeld artikelen uit een verzameling verkopen, of de producten van hun eigen handen aan willen bieden. Ook verenigingen en andere organisaties zijn welkom. Zelf zal Coppens er lampetstellen aanbieden, rekent hij op een autodealer die Peugeots zal tonen en is Maison d'Arabique uit Rotterdam aanwezig met zijn assortiment. Deelnemers kunnen volgens de organisator zelf bepalen wanneer zij op de bazaar staan en over de prijs voor een stand valt te onderhandelen, zeker voor particulieren. "Daar komen we wel uit", aldus Coppens.