E-bike Hunt: laat de jacht beginnen!

23-02-2019 Winkelen Advertentie


VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS – Van Kortenhof Rijwielen bestaat vijfjaar jaar in Vlaardingen-Holy. Dit speciale jubileum wordt gevierd. Behalve de verspreiding van een feest-flyer in de regio - waarin spectaculaire aanbiedingen - hebben de zussen Nicole en Miranda van Kortenhof iets speciaals bedacht. Ieder kan deelnemen aan de Van Kortenhof E-bike Hunt, met kans op een gloednieuwe Cortina e-bike ter waarde van 1599 euro.

Wil jij ook een Cortina e-bike winnen? Doe dan mee en wie weet fiets jij binnenkort op een spiksplinternieuwe e-bike! Kijk voor alle info en spelregels op I: www.vankortenhof.nl     .

Vanaf dinsdag 19 februari kreeg je dagelijks een hint voor de ‘hunt’ vandaag. 

Alle hunters opgelet:

Vandaag is de jacht. Heb je het bord gevonden in Vlaardingen of Schiedam? Kom hem dan zo snel mogelijk brengen in de winkel in Vlaardingen-Holy. Ben je de tophunter in Maassluis, lever je bord dan in, in de winkel in Maassluis. Ben jij de stadswinnaar? Dan ontvang jij in ieder geval een super vette Cortina bike bag ter waarde van 54,95 en ding je mee naar die te gekke hoofdprijs: een Cortina e-bike van 1599,-. Heb je toch nog een beetje hulp nodig? In de winkel in Maassluis liggen tien enveloppen klaar met extra (en dus exclusieve) hunt info voor je jacht in Maassluis. In Vlaardingen-Holy vind je ook tien enveloppen voor de jacht in Vlaardingen en tien voor de jacht in Schiedam (maximaal één envelop per persoon). Dus wie het eerst komt...

Hou ons op de hoogte van je hunt via de sociale media vaan Van Kortenhof met #ebikehunt. Succes!Gerelateerd