Engelbewaarder helpt boodschappen weer de tas in

25-03-2018 Winkelen Redactie

SCHIEDAM - Partner Flashphoto meldt: "Twee dames zijn vanmiddag samen boodschappen gaan doen bij een supermarkt aan de Laan van Bol'Es.

Wanneer ze klaar zijn, zetten de dames de volle boodschappentassen in de achterbak van de auto en gaan al kletsend op weg naar huis. Rijdende op de Laan van Bol'Es horen ze plotseling een harde klap maar druk met hun gesprek rijden ze verder.

In hun spiegel zien ze een man hevig zwaaien en aankomende auto's tegenhouden. Nadat ze nog eens goed kijken, zien ze opeens allemaal boodschappen op straat liggen Het blijken hun boodschappen te zijn die uit de auto zijn gevallen omdat de klep niet goed dicht zat.

De dames keren snel om, om samen met de man die al het verkeer tegenhoud, te redden wat er te redden valt. De meeste producten hebben de val redelijk goed doorstaan, de broodjes waren geplet door een auto die de boodschappen niet had kunnen ontwijken en de blikjes waren gedeukt. De schade valt achteraf erg mee en de dames zijn vooral de man die zo goed over hun boodschappen waakte, zeer dankbaar voor alle hulp."Gerelateerd