Categorieën

Service

Haco, vertrouwd naar een ander adres op Hoogstad

Haco, vertrouwd naar een ander adres op Hoogstad
Wonen

Haco, vertrouwd naar een ander adres op Hoogstad

  • Redactie
  • 02-03-2017
  • Wonen
Haco, vertrouwd naar een ander adres op Hoogstad
VLAARDINGEN – Haco Wonen en Slapen is een vertrouwd adres in Vlaardingen; zo’n zaak die je blindelings weet te vinden. Toch is het nu even de alles is anders show. Wie op bedrijventerrein Hoogstad aan komt rijden ziet nog steeds in grote letters HACO opdoemen. Alleen… de zaak is leeg.

Reden voor paniek is dat niet, integendeel. Haco zit nu een paar deuren verderop aan de Gerard Burgerlaan, op nummer 30 om precies te zijn (recht tegenover de Formido). Daar was een mooi, ruim en licht pand beschikbaar waarin de eigentijdse collectie meubels en accessoires van Haco nog veel beter tot zijn recht komt als in het oude pand.

"Een heel leuke, frisse winkel die voldoet aan alle eisen van deze tijd’’, vertelt eigenaar Jan Lancee. "Alle recente trends zijn hierin verwerkt. Je ziet op tv een aantal woonprogramma’s met frisse ideeën. Die ideeën vind je hier terug.’’

Waar de laatste jaren veel (woon)winkels in de problemen raakten, is Haco de crisis opmerkelijk goed doorgekomen. "Wij hebben besloten juist te blijven investeren in de winkels en hebben het roer omgegooid. Veel geïnvesteerd in internet en tegelijkertijd blijven werken aan de collectie’’, aldus Lancee. "Dat heeft zich uitbetaald. Het gaat goed met Haco.’’

U kunt dat nu zelf gaan bekijken in het nieuwe pand. Fantastische eigentijdse meubelen en smaakvolle accessoires… het is er allemaal te vinden.