Nieuwe bezorgdienst begint in Schiedam

07-11-2018 Winkelen Redactie

SCHIEDAM - Luie Schiedammers met lekkere trek kunnen vanaf volgende week hun eten thuis laten brengen door gebruik te maken van een nieuwe app: Bezorgen-in-Schiedam.

Diner App, de partij achter de nieuwe 'bezorg-oplossing', wil met Bezorgen-in-Schiedam de concurrentie aan met Thuisbezorgd.nl. Beide systemen vergemakkelijken het thuisbezorgen van restaurants die deelnemen door inzet van techniek en bezorgers. "Anders dan Thuisbezorgd.nl geeft Bezorgen-in-Schiedam haar bezorgrestaurants persoonlijke aandacht door middel van lokale marketingondersteuning", aldus Diner App. Dat gebeurt onder meer door inzet van een promotieteam. Een andere belangrijke plus van het nieuwe initiatief zijn de kosten: Bezorgen-in-Schiedam stelt zestig procent goedkoper te zijn voor deelnemende restaurants dan Thuisbezorgd.nl.

Diner App onderstreept dat Bezorgen-in-Schiedam de eerste lokale bezorgoplossing is. Eters kunnen via een app hun bestelling doorgeven, maar ook via Facebook. Dat is in Nederland elders nog niet mogelijk, aldus de nieuwe dienst zelf. Andere extra's die de nieuwe dienst in de strijd gooit zijn een spaarsysteem en een cadeau bij het eerste downloaden van de app.

Het bedrijf werkt ook aan nieuwe bezorgdiensten in het Westland en in Spijkenisse.Gerelateerd