Nieuwe eigenaar opent vernieuwde Spar

17-08-2018 Winkelen Redactie


SCHIEDAM - Woensdag opent de vernieuwde Spar bij station Schiedam-Centrum.

Na een verbouwing van twee weken opent de nieuwe eigenaar Martijn de Rooij voortaan ook langer op een dag de deuren van de zaak.

Aan het karakter van de winkel is niets veranderd: het is er een volgens het Spar City-concept, 'een gemakswinkel, met vers en gezond', aldus Han van den Boogaard, bedrijfsadviseur namens Spar Nederland. Met voortaan meer verse kant-en-klaarmaaltijden en verse pizza's bijvoorbeeld. "En vers brood komt van Top-bakkers, dat werkt met lokale bakkerijen."

Nieuwe eigenaar is De Rooij, al exploitant van Spar-winkels in Kralingen en bij Capelse Brug. Hij heeft de zaak overgenomen van Job Beugelsdijk. Die verkocht zijn zaak om te kunnen emigreren naar Noorwegen, waar hij wederom een Spar-winkel opent.

De winkel in Schiedam-Centrum is voortaan ook op zondag open, van negen tot zes uur. Ook door de week kunnen passanten en anderen langer boodschappen doen: was de zaak tot nu toe van zeven tot acht open, voortaan wordt dat van zes tot tien op weekdagen en van acht tot tien op zaterdag.Gerelateerd