PostNL informeert houders van postbus hoe nu verder

14-04-2022 Winkelen Redactie


SCHIEDAM – PostNL heeft vandaag alle houders van een postbus bij Office Centre laten weten dat ze een beroep kunnen doen op doorzendservice. Binnenkort krijgen ze informatie naar welke locatie de postbussen verhuizen, nu de vestigingen van Office Centre zijn gesloten.

Ooit bevonden de postbussen in Schiedam zich in het postkantoor aan de Lange Nieuwstraat. Na sluiting van het postkantoor toonde Peter Dijkstra zich bereid om de postbussen te huisvesten in zijn Officeland aan de ’s-Gravelandseweg. ToenKantoorExpert de zaak van Dijkstra overnam en naar Rotterdam verhuisde, was er in de nieuwe vestiging geen ruimte voor de postbussen. Maar aan de Sydneystraat was Staples Office Centre bereid de postbussen erbij te nemen. Een extra service was dat Schiedamse postbushouders hun Schiedamse postadres konden behouden.

Vanwege het faillissement van Office Centre zijn alle 32 vestigingen gesloten. Omdat de postbushouders daardoor hun postbus niet meer kunnen legen, heeft PostNL ze gemaild dat ze een beroep kunnen doen op doorzendservice. Dat hoeft niet het privé- of zakelijke adres te zijn. Ondertussen zoekt PostNL naar een definitieve oplossing, aldus een woordvoerster van de zakelijke dienstverlening.