Ronald van Assen signeert bij Het Schiedams Boekhuis

21-11-2021 Winkelen Advertorial


SCHIEDAM - Ronald van Assen komt op 4 december naar Het Schiedams Boekhuis. Hij signeert daar tussen 14.00 – 16.00 uur onder andere zijn nieuwste boek Sluimerend kwaad, dat zaterdag 9 oktober is verschenen.

Naast zijn meest recente boek is er aandacht voor de Ron & Geertje Trilogie; drie historische avonturenromans die in Delft afspelen. Verder neemt hij zijn oorlogsroman Jelena – De onbekende held en fantasyroman De tranen van de eenhoorn mee.

Sluimerend kwaad

Sluimerend kwaad is een bonte mix van drieëndertig verhalen. Sommige verhalen zijn gruwelijk, andere compleet absurd of zitten vol zwarte humor. Een aantal verhalen is ronduit schokkend.

Kruip in de huid van de slechterik en ontdek wat ervoor nodig is om van een volkomen onschuldig persoon een psychopathische moordenaar te maken.

Het kwaad zit in ieder van ons, maar wat is ervoor nodig om het te doen ontwaken?

Ronald van Assen

Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van verschillende boeken, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij stichting Kernkracht en eindredacteur van Tzitzo Magazine. Ook is hij actief als jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. Sluimerend kwaad is zijn zesde uitgave bij Godijn Publishing.

 

 

Gerelateerd