Winkelen op afspraak bij Schiedams Boekhuis

04-03-2021 Winkelen Advertorial


SCHIEDAM - Na een periode van ruim twee maanden mogen wij jullie weer verwelkomen in onze boekhandel. We zijn blij met deze versoepeling, wat hebben we jullie gemist! Maak een afspraak met ons zodat je op een afgesproken tijd lekker rond kunt snuffelen om eventueel je boek(en) aan te schaffen.

Je kunt reserveren voor een kwartier of voor een half uur.
Ook voor het ruilen van boeken kunt je terecht.

Bel T: 010-7611352 of stuur een e-mail naar E: info@schiedamsboekhuis.nl om een afspraak te maken.

Kijk voor onze openingstijden op I: https://www.schiedamsboekhuis.nl/contacts.

Geen Boekenweek, maar wel een week vol boeken

De Boekenweek 2021 wordt in verband met corona verplaatst naar de zomer. Van 6 tot en met 14 maart is er dus geen Boekenweek, maar het zal wel een week vol boeken worden. In die week worden er onder de titel ‘Het voorwoord van de Boekenweek’ namelijk verschillende on- en offline activiteiten georganiseerd waarmee het boek gevierd wordt en iedereen wordt opgeroepen om zijn of haar favoriete boekhandel te blijven steunen. De Boekenweek zelf zal in de zomer plaatsvinden wanneer wij weer volledig open zijn. Vanwege de pandemie kunnen de start en afsluiting van de Boekenweek, het traditionele Boekenbal en de vrij reizen dag van hoofdsponsor NS, deze editie niet doorgaan.

10 maart viert het Schiedams Boekhuis haar 5e verjaardag

Midden in het Voorwoord van de Boekenweek vieren wij ons vijfjarig bestaan!
Het waren vijf woelige jaren waarin het medisch trauma van Annette een hoofdrol heeft gespeeld en dat eigenlijk nog doet. In het afgelopen jaar zijn wij met z’n allen in een nachtmerrie beland die Corona heet. Ons jubileum kunnen wij daarom niet uitbundig vieren in de boekhandel. Online gaan wij ons vijfjarig bestaan zeker vieren!.
Houd onze site en sociale media in de gaten.

Gerelateerd