Zelfscan bij vernieuwde Dirk

22-01-2018 Winkelen Redactie

SCHIEDAM - Mensen die boodschappen doen bij Dirk van den Broek in de Laan van Bol'Es kunnen voortaan snel hun slag slaan. In de verbouwde supermarkt kan worden afgerekend met de zelfscan.

Daarmee hoeft iemand zijn inkopen niet over de band langs de kassa te geven, maar kan zelf kun boodschappen in de computer inlezen en pinnen ter betaling. Voor wie haast heeft kan dat handig zijn. Supermarktmanager Mustafa Tourrich: "Het is nog even wennen, dat zelfscannen, maar hiermee ga je nog sneller door de winkel heen."

De Dirk in Groenoord is sinds gistermiddag weer open na een flinke verbouwing. Het is de eerste vestiging van het concern waar de zelfscan wordt gebruikt. De zaak is logischer ingedeeld, zo stelt het bedrijf zelf, met name de versafdeling. 

Op de openingsdag konden klanten 'Kraak de Kluis' spelen. Ze ontvingen bij hun aankoop een flyer met een code. Als daarmee de kluis openging, kreeg de winnaar een gevulde Dirk-tas of een Dirk-cadeaukaart mee naar huis. In de openingweek ontvangen iedere dag de eerste 250 klanten een gratis product.

Gerelateerd