Beatrice: 'Ik ben zeer tevreden met advies van Wietse Kunst'

24-03-2022 Wonen Advertorial


SCHIEDAM - Beatrice woont met haar zoon in de Gorzen en heeft in 2010 de Stimuleringslening via de gemeente aangevraagd om haar oude woning op te knappen. Gemeenten bieden hiermee (financiële) hulp aan woningeigenaren voor particuliere woningverbetering en funderingsherstel. Nu wil Beatrice nog meer stappen zetten om haar woning klaar te maken voor de toekomst. Daarom besloot ze om contact op te nemen met het Servicepunt Woningverbetering (SWV). 

“Ik heb in 2010 een lening aangevraagd via de gemeente om mijn woning aan te pakken. Nu wilde ik weer wat aan mijn woning veranderen, zoals het toevoegen van HR++ glas, isolatie voor het dak en zonnepanelen”, zegt Beatrice. Ze heeft toen een bedrijf om advies gevraagd. Die adviseerde haar om eerst zonnepanelen te nemen terwijl de isolatie voor het dak nog niet af was.

Beatrice heeft toen ook advies gevraagd aan een adviseur van het SWV, Wietse Kunst. Hij heeft onder andere als advies gegeven dat het bedrijf eerst de isolatie voor het dak moet afmaken, voordat de zonnepanelen gelegd worden. Ook heeft Beatrice de offertes ter controle doorgestuurd naar adviseur Wietse. Hij heeft hierin laten zien welke offertes de beste keuzes zijn voor het aanleggen van het HR++ glas, dakisolatie en zonnepanelen. Deze keuzes zijn gebaseerd op de effectiviteit van de genomen maatregelen in verhouding tot de kosten. Beatrice: “Ik ben echt heel tevreden met het advies van adviseur Wietse Kunst. Hij heeft me heel erg goed geholpen.” 

Maak een afspraak 

Het SWV geeft onafhankelijk én gratis advies zodat de juiste duurzaamheidsmaatregelen genomen worden. Wilt u ook advies op maat? Neem contact op met het SWV via I: www.servicepuntwoningverbetering.nl en maak een afspraak voor een adviesgesprek. 

Gerelateerd