Bouw Holy Résidence Vlaardingen start eind 2018

25-07-2018 Wonen Advertentie

Holy Résidence telt 44 luxeappartementen, verdeeld over twee gebouwen aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen.


VLAARDINGEN - Ooms Makelaars is betrokken bij een nieuwbouwproject in Vlaardingen.

Ontwikkelelaar Boele & van Eesteren heeft de grond voor het tweede deelplan binnen Parc Drieën-Huysen gekocht van de gemeente Vlaardingen. De 44 luxeappartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en bevinden zich aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen.

De verkoop is in volle gang. De voorbereidingen voor dit kleinschalige appartementencomplex zijn gestart en de bouwwerkzaamheden starten deze winter.

Gasloos

Bij de ontwikkeling van het plan speelt Boele & van Eesteren uiteraard in op gasloos bouwen. De appartementen zijn daarnaast zeer duurzaam en worden onder andere standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, vloerverwarming, triple glas en een bodemwarmte pomp waardoor er in de zomer ook gekoeld wordt. Daarmee wordt een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd in de woningen.

Kenmerken appartementen

Het deelplan bestaat uit twee gebouwen met elk 22 appartementen die op de begane grond zijn gekoppeld met een overdekte stallingsgarage. Het ontwerp kent zowel balkon- als terrasappartementen gelegen op het zuid-westen . Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar, waardoor een trapsgewijze architectuur ontstaat. Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. Elke woning beschikt over een eigen berging en overdekte parkeerplaats. Alle appartementen worden standaard voorzien van hardhouten binnendeurkozijnen met stompe deuren, videofoon, voordeur woning SKG*** beslag, draaikiepramen en aluminium kozijnen. De appartementen variëren qua oppervlak tussen de circa 88 m2 en 168 m2. De appartementen van Holy Résidence zijn in verkoop. Meer informatie is te vinden op: I: www.holy-residence.nl.

Nieuwbouw Parc Drieën-Huysen

Holy Residence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Drieën-Huysen. Het ligt direct naast de eerste fase van het plan dat bestaat uit een verpleegtehuis en twee woontorens voor mensen met een zorgindicatie. De drie gebouwen uit fase 1 zijn met elkaar verbonden door middel van een pint, waarin faciliteiten zoals brasserie, kapper en pedicure zijn opgenomen waar de toekomstige bewoners van Holy Résidence eveneens gebruik van mogen maken.

Interesse in dit mooie project? Neemt u dan contact op met Ooms Makelaars Schiedam of De Witte Garantiemakelaars.


Gerelateerd