Een nieuw gezicht

28-03-2019 Wonen Advertentie

Eelco Schippers is de nieuwe coördinator van het Servicepunt Woningverbetering

SCHIEDAM - Sinds 1 maart heeft het Servicepunt Woningverbetering een nieuwe coördinator: Eelco Schippers. Eelco volgt Ruud van Workum op, de bedenker en oprichter van hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terechtkunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel.

Eelco, eerder programmamanager Duurzaamheid bij de gemeente Schiedam, is vol energie van start gegaan: “Ik kijk er naar uit om samen met huiseigenaren in praktische zin goede oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar we voor staan. Klimaatverandering en verduurzaming stellen nieuwe eisen aan huiseigenaren, het is belangrijk om de juiste maatregelen te nemen. En voor de leefbaarheid van de stad vind ik het van belang de kwaliteit van woningen te verbeteren en Schiedam verder te verduurzamen. Je huis is je thuis.”

Het Servicepunt Woningverbetering gaat verhuizen

Het Servicepunt Woningverbetering gaat verhuizen. Vanaf maandag 1 april kunt u ons vinden in het Stadskantoor, naast het Klant Contact Centrum van de gemeente, op de begane grond. De openingstijden blijven hetzelfde: van maandag tot en met donderdag zijn we open tussen negen en vier uur en op vrijdag op afspraak. Het telefoonnummer wijzigt naar T: 010 – 2191700. Het mailadres blijft E: info@servicepuntwoningverbetering.nl.

Het Servicepunt Woningverbetering is hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terecht kunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel.Gerelateerd