Fundament Advies Schiedam bestaat vijftien jaar

05-04-2023 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Vandaag exact vijftien jaar geleden opent Fundament Advies voor het eerst de deuren aan de Gerrit Verboonstraat 17. Na al een paar jaar in Vlaardingen actief te zijn en kort in Schiedam-Noord, werd het pand aan de Gerrit Verboonstraat de plek waar alle Schiedammers terecht konden (en kunnen) voor onafhankelijk financieel advies. 

De vestiging, welke vanaf de opening wordt gedeeld met 3D Makelaars, heeft onlangs een ware metamorfose ondergaan. Een nieuwe etalage en vernieuwde spreekkamers zorgen voor meer zichtbaarheid en een prettige plek voor de klanten. Uiteraard is er verder niets veranderd aan de manier van werken door het team van Fundament Advies; laagdrempelig, duidelijk en persoonlijk. 

Heb jij behoefte aan persoonlijk onafhankelijk financieel advies, meer informatie over het verduurzamen van jouw woning of misschien wil je meer weten over de exclusieve mogelijkheden voor starters? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van de financieel adviseurs in Schiedam, Lars Roelofs of Jeroen Onderdelinden. Een eerste afspraak is op kosten van Fundament Advies en is simpel te maken door contact op te nemen via T: 010-4608901. 

Voor nu wensen wij iedereen hele fijne paasdagen!

Team Fundament AdviesGerelateerd