Goed voorbereid op pad tijdens NVM Open Huizen Dag

27-03-2023 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Aanstaande zaterdag 1 april is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag! Tussen 11.00 en 15.00 uur kan je zonder afspraak bij de deelnemende huizen binnenstappen en de desbetreffende woning op het gemak bekijken. 

Om goed voorbereid op pad te gaan is het verstandig jezelf op de juiste wijze voor te bereiden, daarom nodigen wij je van harte uit om woensdag 29 maart tussen 16.00 en 20.00 uur zonder afspraak bij Fundament Advies/3D makelaars binnen te stappen. Samen met een van de financieel adviseurs van Fundament Advies wordt er stilgestaan bij jouw financiële mogelijkheden, uiteraard rekening houdend met voorzieningen zoals de starterslening en regelingen rondom het eventueel verduurzamen van de woning. 

Naast de financieel adviseurs zijn ook de makelaars van 3D makelaars aanwezig om samen met jou de ideale route te bepalen, zodat je volledig voorbereid op pad kan!

Je bent woensdag (zonder afspraak) tussen 16.00 en 20.00 uur van harte welkom aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam. 

We kijken uit naar jouw komst!Gerelateerd