Inloopavond hypotheken bij Fundament

26-03-2019 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Het team van Fundament Financieel Advies zet morgenavond van zes tot negen de deuren van het kantoor aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen wagenwijd open voor iedereen die iets zou willen weten over een hypotheek of het kopen van een huis. Tijdens deze inloopavond kunnen alle woonvragen gesteld worden aan de adviseurs van Fundament, onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor wie?

Ga jij zaterdag aanstaande woningen bezichtigen tijdens de NVM Open Huizendag? Loopt de rente van je huidige hypotheek binnenkort af? Heb je verbouwingsplannen? Wil jij weten of je ook kunt profiteren van de historisch lage hypotheekrente? Welke hypotheekregels zijn er allemaal veranderd? Welke nieuwbouwplannen zijn er allemaal in Vlaardingen of Schiedam? Moet ik bij het kopen van een huis ook zelf nog kosten betalen?
Allemaal vragen waar je tijdens de inloopavond antwoord op kan krijgen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, onze deur staat voor je open, gewoon zonder verplichtingen. Wij maken het gezellig en geven je antwoord op alle woonvragen. Dit is een avond waar je alleen maar wijzer van kan worden en misschien zelfs een financieel voordeel kunt behalen.
Kom jij woensdag vanaf zes uur ook naar het kantoor van Fundament in Vlaardingen, aan de Korte Hoogstraat 8a?Gerelateerd