Irado leegt gft-container weer elke twee weken

31-08-2018 Wonen Advertentie


SCHIEDAM - Vanaf deze week leegt Irado de gft-container weer eens in de twee weken, op de vaste ophaaldag. Op de afvalkalender is te zien welke dag dat is in uw buurt.

Dat betekent voor het legen van uw container aan huis dat Irado in week 36 van 3 – 7 september weer langskomt volgens het schema van tweewekelijks inzamelen. Eerst is dan alleen de gft-container aan de beurt. Vervolgens wordt in week 37 van 10 – 14 september alleen het restafval opgehaald volgens het tweewekelijkse schema. Een geheugensteuntje: in de even weken wordt de gft-container met groene deksel geleegd en in de oneven weken de grijze container voor restafval. Voor het raadplegen van de vaste ophaaldag van uw containers aan huis kunt u terecht op de afvalkalender op de site van Irado: www.irado.nl of op de Irado App.

De aangepaste ophaalfrequentie tijdens de zomermaanden was tijdelijk om stank en maden geen kans te geven. Is het nog warm? Hou containers schoon en fris met (heet) water en een scheutje azijn of water en groene zeep. Meer tips op www.irado.nl.


Gerelateerd