Noot vervangt Connexxion voor regiotaxi

07-04-2018 Wonen Redactie

SCHIEDAM - Noot Personenvervoer gaat vanaf 1 augustus het vervoer van Regiotaxi Waterweg uitvoeren voor inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. ROG-plus verleende deze vervoerder de opdracht namens de drie Waterweggemeenten.

Het contract met de huidige vervoerder Connexxion loopt op 31 juli af. Ruim 9.100 pashouders maken gebruik van Regiotaxi Waterweg, het deur-tot-deur-vervoer dat bedoeld is voor ouderen en mensen met een beperking.

Noot won de opdracht niet alleen van Connexxion, maar kaapte het contract weg voor de neus van twee andere die de opdracht graag hadden vervuld. ROG-plus koos voor Noot op basis van zowel kwaliteit als kosten. Op tijd rijden moet een belangrijk aandachtspunt zijn voor de nieuwe vervoerder, zo is de afspraak. Noot streeft er naar om ook tijdens de spits de ritten op tijd uit te voeren.  Verder is de zorgvuldige overname van personeel een factor belang.

Noot Personenvervoer belooft een probleemloze overgang van het huidige contract naar het nieuwe. “Reizigers zijn momenteel gewend aan een goede kwaliteit van dienstverlening en kunnen er op rekenen dat deze kwaliteit ook tijdens de overgangsfase naar de nieuwe vervoerder gewaarborgd blijft”, aldus Peter Schouten. woordvoerder van Noot Personenvervoer. Het bekende reserveringsnummer 0900 – 899 8810 blijft gelijk. Ook de tarieven blijven voor de reiziger onveranderd gedurende het kalenderjaar 2018. De machtiging die afgegeven is voor het innen van de reiskosten moet wel opnieuw afgegeven worden. Reizigers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Deze brief ontvangen de reizigers van Regiotaxi Waterweg half juli.

Gerelateerd