Schiedammers met rijtjeshuizen: samen isolatie inkopen

20-10-2022 Wonen Advertorial


SCHIEDAM - De gemeente Schiedam organiseert een grootschalige advies- en inkoopactie voor isolatie van muren, vloer en ramen. Hiermee helpt de gemeente eigenaren van rijtjeshuizen en vrijstaande woningen (grondgebonden woningen) om energie te besparen. Dit zorgt voor een minder hoge energierekening. Dat is aantrekkelijk, zeker met de hoge energieprijzen. De inkoopactie wordt georganiseerd in samenwerking met 'Winst uit je woning', een organisatie met ervaring met het organiseren van dit soort inkoopacties.

Om het inwoners makkelijker te maken om te isoleren, stelt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen. Hierdoor hoeven woningeigenaren niet zelf op zoek te gaan naar onafhankelijk advies en hoeven ze niet zelf prijzen en aanbieders te vergelijken. 

Tijdens de advies- en inkoopactie kan worden gekozen voor muur- en vloerisolatie en isolerend glas. Door de inkoop op grote schaal kunnen betere voorwaarden en scherpe prijzen worden aangeboden. Daarnaast worden aan de geselecteerde bedrijven strenge voorwaarden gesteld, zodat de deelnemers zeker weten dat de uitvoerende bedrijven een juiste prijs/kwaliteit-balans bieden. Dat bespaart de woningeigenaar tijd en uitzoekwerk. 

Aan de inkoopactie kunnen woningeigenaren van grondgebonden woningen die gebouwd zijn voor 2004 deelnemen. Zij hebben ook een brief ontvangen. Bewoners met vragen kunnen bellen met de servicedesk van Winst uit je woning via T: 023 583 69 36. Vrijblijvend inschrijven voor de actie kan tot 31 december via I: www.winstuitjewoning.nl/schiedam.

Informatieavond 

Op maandag 31 oktober om 19.30 uur organiseren de gemeente en Winst uit je woning een online informatieavond over isolatie. Tijdens deze informatieavond wordt ook meer informatie gegeven over de advies- en inkoopactie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen. Aanmelden voor de informatieavond kan via I: www.winstuitjewoning.nl/schiedam.