Servicepunt Woningverbetering deelt uit aan woningeigenaren

03-12-2020 Wonen Advertorial


SCHIEDAM - Op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 december deelt het Servicepunt Woningverbetering op veler verzoek weer Woonwijzerboxen uit. Woningeigenaren kunnen drie dagen lang bij wijkcentrum De Brug terecht voor drie soorten energiebespaarpakketten ter waarde van negentig euro: een isolatie & comfortpakket, een energie & besparingpakket of een combinatie van deze twee.

Waar en wanneer

Op vrijdag 18 december, zaterdag 19 december en maandag 21 december zijn woningeigenaren tussen 10 en 16 uur welkom bij wijkcentrum De Brug op de begane grond van de Heijermansflat om een Woonwijzerbox op te halen.

Zelf samenstellen?

Woningeigenaren kunnen ook zelf een pakket samenstellen met energiebesparende producten die het beste passen bij hun situatie. De eerste negentig euro van de bestelling krijgen zij van het Servicepunt Woningverbetering. Er hoeft niks te worden voorgeschoten, de korting wordt meteen bij het afrekenen verrekend. Woningeigenaren kunnen naar I: www.woonwijzerwebshop.nl/collections/all. Bij het afrekenen is de kortingscode: SCHIEDAM2020. De levertijd is ongeveer twee weken.

Samen voor een duurzaam Schiedam

De maatregelen die het Servicepunt Woningverbetering aanbiedt passen bij de ambitie van de gemeente Schiedam om met elkaar te werken aan een duurzame stad. Zo blijft Schiedam een fijne plek om te wonen, werken en leven. Met schone lucht en een gezonde omgeving. Voor nu en voor toekomstige generaties. Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Door eenvoudige en betaalbare maatregelen te nemen is het mogelijk al flink te besparen op de energierekening. De woning wordt hiermee comfortabeler en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Landelijke subsidie

Deze actie voor Schiedamse woningeigenaren is mogelijk gemaakt door een subsidie die het Servicepunt Woningverbetering heeft ontvangen van de Rijksoverheid.

Contact

Het Servicepunt Woningverbetering is te bereiken via T: 010 - 219 17 00 en E: info@servicepuntwoningverbetering.nl.

Servicepunt Woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering is al ruim vijftien jaar hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terecht kunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel. Het Servicepunt Woningverbetering is gespecialiseerd in: duurzame woningverbetering, funderingsherstel, casco-onderhoud, activeren en begeleiden van VvE’s, informeren over en verstrekken van financiering en subsidies, uitvoer van stimuleringsregelingen zoals deze landelijke subsidie en Schiedam Waterklaar (klimaatadaptatie).
Gerelateerd