Subsidie voor huiseigenaren

20-02-2020 Wonen Advertentie

Bent u huiseigenaar en wilt u in 2020 energiebesparende maatregelen nemen? Dan komt u in aanmerking voor een subsidie van het Servicepunt Woningverbetering.

Voor iedere huiseigenaar in Schiedam is een voucher van €90,- beschikbaar waarmee u eenvoudige energiebesparende maatregelen kunt aanschaffen. Ook kunt u advies krijgen over welke maatregelen het beste bij uw huis passen. 

Wij werken voor deze subsidie o.a. samen met de Woon Wijzer Winkel in Rotterdam. De winkel heeft voor de subsidie een speciale Woon Wijzer Box samengesteld die meteen een CO besparing laat zien. U kunt gebruik maken van de webshop van de Woon Wijzer Winkel om de voucher te besteden aan radiatorfolie, tochtstrippen of led-lampen. Ook kunt u een woningopname aanvragen: er komt dan een bouwkundig expert bij u langs die advies geeft over energiebesparing in uw woning.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op. Stuur uw contact- en adresgegevens naar E: info@servicepuntwoningverbetering.nl onder vermelding van ‘RRE particulier’. Langskomen kan ook: in het Stadskantoor, Stadserf 1, naast het Klantcontactcentrum. Het servicepunt is open van maandag t/m vrijdag tussen negen tot vijf uur.Gerelateerd