Twaalfhonderd bezoekers op Nieuwbouwdag

10-10-2020 Wonen Redactie

Foto's: Nieuwbouwdag


SCHIEDAM - De organisatoren van de Nieuwbouwdag zijn tevreden over het verloop van de dag waarop nieuwe bouwprojecten worden gepresenteerd.

De dag trok naar verluidt maar liefst twaalfhonderd bezoekers. Zij haalden een tasje met informatie en reclamemateriaal op bij het I-Punt in de Waag, zo lang de voorraad strekte.

"Mede doordat het bezoek goed was gespreid over de dag, liep alles goed georganiseerd en op keurige Corona-afstand", aldus Janet van Huisstede namens de organisatie. "In een open tent ontvingen de bezoekers de brochure Bezoek de Bouwplaats en de goodiebags. In de andere tent konden zij op een groot scherm de zes wijkfilms bekijken die daar continu werden gedraaid."

Er werden vijfhonderd reclametasjes uitgegeven; de brochure met wandel- en fietstochten langs de 23 bouwprojecten is nog beschikbaar en kan ook de komende weken nog worden gebruikte, na afhalen in de Waag. De zes wijkfilms die vanaf vandaag te zien zijn op internet, trokken al 450 kijkers, aldus Van Huisstede. "De films over nieuwbouw in Centrum, Nieuwland, Oost, Zuid, West en Noord zijn te bekijken via de website www. nieuwbouwdagschiedam.nl."Gerelateerd