Uitdeelactie Servicepunt Woningverbetering geannuleerd

15-12-2020 Wonen Advertorial


SCHIEDAM - De uitdeelactie van het Servicepunt Woningverbetering die gepland stond op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 december, kan door de verscherpte coronamaatregelen niet doorgaan. Het Servicepunt Woningverbetering zou drie dagen lang WoonWijzerBoxen uitdelen in wijkcentrum De Brug.

Even geduld nog

Nu de wijkcentra dicht zijn kan het Servicepunt Woningverbetering niet terecht bij wijkcentrum De Brug, waar de uitdeelactie zou plaatsvinden. De uitdeelactie gaat zeker wel plaatsvinden, maar pas in het nieuwe jaar. Woningeigenaren die zich hadden verheugd op een samengesteld energiebespaarpakket moeten dus nog even geduld hebben.

Zelf samenstellen kan nog steeds

Woningeigenaren kunnen nog steeds zelf een pakket met energiebesparende producten samenstellen dat het beste past bij hun situatie. De eerste € 90, - van de bestelling krijgen zij van het Servicepunt Woningverbetering. Er hoeft niets te worden voorgeschoten, de korting wordt meteen bij het afrekenen verrekend. Woningeigenaren kunnen naar www.woonwijzerwebshop.nl/collections/all. Bij het afrekenen is de kortingscode: SCHIEDAM2020. De levertijd is ongeveer twee weken.

Samen voor een duurzaam Schiedam

De actie van het Servicepunt Woningverbetering past bij de ambitie van de gemeente Schiedam om met elkaar te werken aan een duurzame stad. Zo blijft Schiedam een fijne plek om te wonen, werken en leven. Met schone lucht en een gezonde omgeving. Voor nu en voor toekomstige generaties. Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Door eenvoudige en betaalbare maatregelen te nemen is het mogelijk al flink te besparen op de energierekening. De woning wordt hiermee comfortabeler en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Landelijke subsidie

Deze actie voor Schiedamse woningeigenaren is mogelijk gemaakt door een subsidie die het Servicepunt Woningverbetering heeft ontvangen van de Rijksoverheid.

Contact

Het Servicepunt Woningverbetering is te bereiken via telefoonnummer T: 010 219 17 00 en E: info@servicepuntwoningverbetering.nl.

Servicepunt Woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering is al ruim vijftien jaar hét loket in de stad waar huiseigenaren en VvE’s terecht kunnen met vragen over woningverbetering en funderingsherstel. Het Servicepunt Woningverbetering is gespecialiseerd in: duurzame woningverbetering, funderingsherstel, casco-onderhoud, activeren en begeleiden van VvE’s, informeren over en verstrekken van financiering en subsidies, uitvoer van stimuleringsregelingen zoals deze landelijke subsidie en Schiedam Waterklaar (klimaatadaptatie).

Gerelateerd