Vlaardingers op Miljoenenjacht

01-09-2018 Wonen Redactie

 
VLAARDINGEN – Vijftig Vlaardingers die wonen in postcodegebied 3135 - Ambacht - strijden dingen mee naar de prijzen in de ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Vlaardingen daadwerkelijk in de prijzen vallen is op zondag 9 september vanaf acht uur op tv te zien bij RTL 4.

Pepijn (30) uit Vlaardingen is één van de mensen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb de afgelopen dagen al wat afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht teruggekeken en volg de actualiteit nauwlettend. Gelukkig ben ik een ster met cijfers, met de rekenvragen komt het dus wel goed! Zenuwachtig ben ik niet echt, ik zie het vooral als een leuk avontuur."

De vijftig inwoners uit Vlaardingen zijn samen met inwoners uit negen andere Nederlandse wijken aanwezig in de studio. Eén van de vijjfhonderd aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.