Wat gaat er dan door je heen?

06-09-2021 Wonen Redactie


SCHIEDAM - Gisteren plaatste Schiedam24 een foto gemaakt in de Gordonstraat in west als omslagfoto op Facebook. Deze liet een ongelofelijk troep zien. Huisvuil bestaand uit planken, vuilniszakken en een wasmachinetrommel. De vogels scharrelden er nieuwsgierig in rond.

Vanmiddag werd bovenstaande foto gemaakt: zelfde plek, andere troep lijkt het. Iets minder huisvuil, iets meer planken. Geen wasmachinetrommel. Of is het toch zo dat enkele planken dezelfde zijn op beide foto's?

Je zult Irado maar zijn. 's Ochtends zooi weggehaald, boel aangeharkt, 's middags al niks meer van te zien. 

Je zult maar de plaatser zijn van de rommel. Is het een bewoner die chronisch opruiming houdt? Is het een complot van bewoners uit andere straten die hun afval in de Gordonstraat dumpen? Is het een samenzwering van de straat om de mensen van Irado het leven zuur te maken? Wat gaat er dan door je hoofd, als je je pestzooi gewoon weer bij die container zet? Gaat er iets door je hoofd? Schiedam24 zou graag met de mensen spreken die de afgelopen dagen hun spullen bij de afvalcontainer in de Gordonstraat hebben gezet. Interviewtje?


Gerelateerd