Weer naar school op zes andere fietsen

06-01-2017 Wonen Redactie

Foto's: FlashphotoNL

VLAARDINGEN - Vanmorgen kreeg het trieste verhaal van het Vlaardingse gezin dat zes fietsen op een vreugdevuur zag verdwijnen, zijn echte mooie afloop: de vervangende fietsen werden bij het gezin bezorgd.

Een moeder en haar zes kinderen raakten in de nacht van Oud en Nieuw zwaar gedupeerd nadat hun fietsen op het vuur aan de Broekweg in Vlaardingen verdwenen.

Vlaardingen24 bleek een goede manier om snel mensen op te roepen eens kritisch in hun schuurtjes te kijken of daar toch geen fietsen stonden die een beter doel konden dienen. Er werd fors op gereageerd. "Hartverwarmend", stellen de collega's in Vlaardingen. Rijwielhandel Van Kortenhof bood aan met een busje de aangeboden fietsen op te halen - en voor bezorging gelijk even na te kijken, af te stellen, door te smeren.

Vanmorgen werden de fietsen afgeleverd. Dus maandag is het voor de kinderen gewoon weer 'met de fiets naar school'. Dat is voor hen misschien even slikken, maar ook bij hen overheerst de dankbaarheid. Klasse gedaan mensen!


Gerelateerd