Woonbeurs Vlaardingen ook voor Schiedammers

04-03-2017 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN – Komende zaterdag 11 maart staan de deuren van de Grote Kerk op de Markt in Vlaardingen wijd open. Dan is daar namelijk de woonbeurs. Deze negende editie van de door Fundament Advies georganiseerde happening staat in het teken van‘duurzaamheid. Het wordt een dag vol met informatie over wonen en leven in Vlaardingen. Mensen uit de haringstad, maar ook uit omliggende gemeenten, weten de woonbeurs uitstekend te vinden. De laatste jaren waren er zo’n kleine drieduizend bezoekers.

Net als bij alle voorgaande edities is het team van Fundament Financieel Advies al enige tijd druk bezig met alle voorbereidingen en de organisatie van de woonbeurs. Het deelnemersveld is al gevuld en het belooft dan ook weer een mooie en onthullende dag te worden met allerlei informatie over wonen in Vlaardingen. Woningcorporaties, projectontwikkelaars, financieel adviseurs, makelaars, woondecorateurs, ze staan allemaal klaar om alle bezoekers te ontvangen met informatie en leuke beursaanbiedingen. Qua nieuwbouw zijn alle lopende - en toekomstige projecten aanwezig.

Uiteraard is er ook aandacht voor cultuur, natuur en de allerjongste bezoekers. Hiermee is de Woonbeurs Vlaardingen een evenement voor jong en oud en voor iedereen die wil weten wat Vlaardingen allemaal te bieden heeft.

De Woonbeurs Vlaardingen is open van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Kijk voor actuele informatie op de  Facebookpagina. 

Gerelateerd