Zo zit dat: met grofvuil

25-01-2021 Wonen Advertorial


SCHIEDAM - Grofvuil is huishoudelijk afval dat je niet gescheiden kunt inleveren en te groot is voor de vuilnisbak.

Waar laat ik mijn grofvuil?

*  Verkopen: voor tweedehands goederen kun je soms nog een klein bedrag krijgen als je ze verkoopt op platforms als Marktplaats.
*  Brengen naar de milieustraat aan de Fokkerstraat: al je grofvuil kun je inleveren bij de milieustraat. Hier sorteren onze medewerkers het en zorgen voor verdere, verantwoorde verwerking. Je kunt hiervoor ook gratis een aanhanger lenen bij de milieustraat.
*  Naar een kringloopwinkel: zij kunnen afgedankte huisraad, kleding en andere bruikbare spullen goed gebruiken.
*  Laten ophalen: je kunt grofvuil ook thuis laten ophalen. Maak daarvoor een grofvuil afspraak met Irado. Het gemakkelijkste is online via de website of Irado App.

Waar laat ik niet mijn grofvuil?

Het bijplaatsen van grofvuil of ander afval bij containers of op andere plekken is strikt verboden en je riskeert een boete.

Leen een bakfiets of een aanhanger

Wil je grofvuil naar de milieustraat brengen, maar heb je geen vervoer of past niet alles in je auto? Leen dan gratis onze bakfiets of een aanhanger. Schiedammers kunnen online reserveren via I: https://www.irado.nl/bewoners/aanhanger-lenen

Meer informatie over grofvuil en het lenen van een bakfiets of aanhanger vind je op I: https://www.irado.nl/bewoners/grofvuil

 

Gerelateerd