Categorieën

Service

Belastingdienst kampt met storing

Belastingdienst kampt met storing
Nieuws

Belastingdienst kampt met storing

  • Redactie
  • 01-03-2021
  • Nieuws
Belastingdienst kampt met storing

SCHIEDAM -  Schiedammers die zich voor hebben genomen snel te zijn met hun belastingaangifte, hebben vanmorgen pech. De Belastingdienst kampt met een technische storing.

"Mijn Belastingdienst is momenteel beperkt beschikbaar", aldus de dienst. "Door een technische storing kunt u problemen ondervinden met inloggen op Mijn Belastingdienst. We verwachten het probleem snel te kunnen oplossen."

De dienst geeft daarbij aan dat mensen die al doende waren hun aangifte op de computer in te vullen, er van verzekerd kunnen zijn dat de gegevens die zij al doorgaven, bewaard worden als de site vastloopt. "Wanneer u later terugkomt, kunt u doorgaan waar u gebleven bent."

Vandaag is de eerste dag dat aangifte inkomstenbelasting 2020 kan worden gedaan via Mijn Belastingdienst en de toeloop naar de site is dan ook groot. De Belastingdienst geeft aan te verwachten dat ieder die dat wil binnen vier uur weer toegang weet te krijgen tot Mijn Belastingdienst. Ondernemers en particulieren hebben tot 1 mei om de aangifte over 2020 te doen.