Categorieën

Service

Argos Zorggroep

Argos Zorggroep

Terug
/files/schiedam24/bedrijven/argoszorggroep/driemaasstede_schiedam.jpg

Onze liefdevolle en deskundige zorg voor ouderen maakt ons uniek.

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen wij bij hen thuis of in een van onze huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Elke dag zetten onze medewerkers zich in voor goede en liefdevolle zorg voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke problemen. Dankzij aandacht en een luisterend oor creëren onze medewerkers kleine of grote geluksmomenten voor de ouderen waar wij voor zorgen. Wij vinden dit bijzonder en zijn hier dankbaar voor, want zó kunnen wij het verschil maken.
 

DrieMaasStede

Een gastvrij thuis met zorg dichtbij

In de groene wijk Woudhoek in Schiedam vindt u het ruim opgezette DrieMaasStede. Hier wonen ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. DrieMaasStede is van alle gemakken voorzien, wist u dat wij zelfs een verwarmd binnenzwembad hebben? 

4 sterren voor gastvrijheid
DrieMaasStede staat bekend om haar gastvrijheid en is in 2017 door Gastvrijheidszorg met Sterren dan ook beloond met maar liefst 4 sterren! 

Ook omwonenden zijn van harte welkom in DrieMaasStede. Voor hen is het een fijne plek waar zij terecht kunnen voor zorg en vermaak. Zo kunt u in DrieMaasStede gebruikmaken van fysiotherapie en dagbesteding. Schuif eens aan in onze gezellige Brasserie of doe mee aan leuke activiteiten, zoals bingo of een zonnige zomermarkt; er is voor ieder wat wils. Kom gerust eens een kijkje nemen, u bent van harte welkom!
 

Werken bij Argos Zorggroep

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken met mensen. Onze ruim 2.200 medewerkers zetten zich met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze in voor onze bewoners en klanten. Wij staan voor deskundige zorg en ondersteuning en dat verwachten we ook van onze medewerkers. 

Een leven met kleur bieden aan ouderen is onze missie.
Ga jij deze uitdaging met ons aan? www.argoszorggroep.nl/vacatures