Categorie├źn

Service

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Terug
/files/schiedam24/bedrijven/fondsschiedamvlaardingen/FSVfotonieuw.jpg

Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verstrekt donaties aan organisaties die zich actief inzetten voor de maatschappij. Het Fonds heeft als doelstelling het verhogen van de kwaliteit van de samenleving door het verlenen van financiële steun aan, of het zelf realiseren van projecten van algemeen maatschappelijk belang met een ideële of sociale strekking.

Op het gebied van maatschappelijk welzijn, sport en vrije tijd, kunst en cultuur, educatie, gezondheid en natuur en milieu maakt het fonds jaarlijks zo’n 250 projecten mogelijk.

Het fonds steunt alleen concrete en afgebakende projecten die ten goede komen aan de samenleving in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Bij de beoordeling van de projecten spelen de kernbegrippen participatie, ontplooiing en bewustwording een belangrijke rol. Want de kwaliteit van onze samenleving is in hoge mate afhankelijk van de mate waarin mensen betrokken zijn bij het functioneren ervan.

Ook jongeren hebben vaak genoeg leuke ideeën voor projecten maar geen geld om het uit te voeren. Dankzij het programma ‘Jouw idee’ van het fonds, krijgen zij nu de mogelijkheid om hun eigen projecten op te zetten. Met dit programma wil het fonds jongeren van 13 tot en met 25 jaar stimuleren zich actief in te zetten voor de samenleving en hun talenten te ontwikkelen. Zij hoeven geen stichting of vereniging te zijn om een project in te dienen.

Spreekuur

Wilt u weten wat het Fonds voor uw stichting of vereniging kan betekenen? Heeft u problemen met het opstellen van de begroting? Wilt u uw plannen aan ons voorleggen of meer informatie over het indienen van een aanvraag? U kunt iedere dinsdagmiddag van drie tot vijf uur bij het fonds terecht voor hulp, vragen en/of advies over uw plannen. Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. helpt u graag verder!

Het kantoor is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Alle informatie over het fonds of het indienen van een aanvraag vindt u op www.fondssv.nl.