Categorieën

Service

Lentiz Life College

Lentiz Life College

Terug
/files/schiedam24/2021/maa/rhk_5193lr-lfc.jpg


De school van je leven

Lentiz | LIFE College is een school voor vmbo, mavo én mbo. Bij ons op school draait het om het talent van de leerlingen en studenten. Wij laten je ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt, in een veilige leeromgeving. Dit noemen wij het “LIFE College Concept”.

Op het Lentiz | LIFE College kan je alles uit jezelf halen. Je leert kansen te pakken, jezelf te ontwikkelen én gelukkig te worden. We geven je aandacht en begeleiding zodat je succesvol kunt zijn. Wil je je aanmelden voor een opleiding bij ons op school? Dat kan! Je bent van harte welkom!

We zijn open van 8 tot 8. Lentiz | LIFE College is niet zomaar een school. Als je het leuk vindt, kun je na de lessen op school blijven om allerlei leuke dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld leuke workshops volgen op het gebied van zang, dans, koken, theater of sport. Je kunt ‘s middags ook gewoon op school blijven omdat het er zo gezellig is. Er zijn speciaal voor jou jongerenwerkers aanwezig. De school is open van 08:00 uur tot 20:00 uur. Talentontwikkeling staat centraal!