Categorieën

Service

MaakNet

MaakNet

Terug
/files/schiedam24/bedrijven/maaknet/maaknetfoto.jpg

MaakNet... Maakt het!

MaakNet is het online platform waar je kapotte spullen weer tot leven kunnen worden gebracht! Wij geloven in duurzaamheid en willen daarom een oplossing bieden voor de wegwerpcultuur waarin we leven. Stuur een aanvraag in en wij bieden u de verschillende opties:

  • Bent u handig, dan kunt u het met de door ons gevonden reparatie handleiding misschien zelf oplossen;
  • Op basis van uw informatie bieden we de reparatie aan voor een redelijk tarief, met als voorbehoud, dat de reparatie binnen dit budget gaat lukken. Er worden geen inspectiekosten in_rekening gebracht. Wanneer reparatie economisch onaantrekkelijk blijkt bieden we u een gelijkwaardig gebruikt product aan. In dat geval zorgt MaakNet ook dat uw kapotte product op een verantwoorde wijze verwerkt wordt tot weer nieuwe grondstoffen, of we gebruiken uw product om weer andere producten mee te repareren Dit alles kan vanuit uw luie stoel, want we komen het te repareren product bij u op halen en brengen het weer gerepareerd terug.
  • U kunt er ook meteen voor kiezen om een ‘refurbished’ product te bestellen. Dan ruilen we het in één keer om voor het kapotte product.
  • Tenslotte zoeken we voor u uit welk nieuw product er verkrijgbaar is, wat al wel gerepareerd kan worden. De nieuwprijs kan u wellicht motiveren om de diensten van MaakNet te benutten.

MaakNet is een maatschappelijk bewogen onderneming. Dit betekent dat we er primair voor zijn om de circulaire economie te bevorderen. Natuurlijk is er wel geld nodig om dit te kunnen doen. Onze tarieven zijn transparant en wij bieden u ook garantie op een minimale restlevensduur.

MaakNet verbindt jou met ervaren reparateurs die jouw spullen weer als nieuw kunnen maken. Of het nu gaat om een defect koffiezetapparaat of een kapotte stofzuiger, ons team van experts staat voor je klaar. Ga via www.maaknet.nl naar de button 'Reparatie' en meld je reparatie aan!

MaakNet is momenteel actief in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Doe mee aan de beweging en geef je spullen een tweede leven met MaakNet!