Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Terug
/files/schiedam24/bedrijven/stadsgehoorzaal/stadsfoto.jpg


De Stadsgehoorzaal blijft open! Het komende jaar staan er zo'n vijftig mooie, bijzondere, vrolijke, ontroerende en grappige voorstellingen en evenementen op het programma. En er komt meer… Met elkaar zoeken we welke belangrijke rollen het theater allemaal kan spelen voor de stad. We gaan samen terug naar de basis, terug naar de Stads! We zetten de Stads figuurlijk in de Steigers en iedereen kan meebouwen.
 

Actueel theaterprogramma

Er is plek voor actueel programma. Daarnaast staan een aantal professionele voorstelling al vast. Maar er komt meer! Hou de website goed in de gaten. We gaan op zoek naar een fanatieke, vrijwillige programmaraad die de Stadsgehoorzaal per genre wil adviseren. Zo zorgen we ervoor dat het programma goed aan blijft sluiten op de wensen van de stad.
 

Vlaardingse helden

Uiteraard schitteren Vlaardingse helden gedurende het hele seizoen tijdens de stadsevenementen. Zo geven De Wannebiezz een groot theaterfeest, is er de premièrevoorstelling van de Vlaardingse cabaretier Berry Lussenburg en speelt de Vlaardingse acteur Christian van Eijkelenburg de sterren van de hemel in de professionele familievoorstelling De Kleine Kapitein. Er is veel ruimte voor evenementen vanuit de stad, zoals een filmfestival, een danswedstrijd en een kerstmusicalshow. Neem gerust contact op als je denkt dat je met jouw plan het theater vol krijgt! Vijf verenigingen hebben vorig jaar al hun vaste repeteerplaats gevonden in het theater. Wie volgt? Er is in de nieuwe Stadsgehoorzaal nog genoeg ruimte voor meer culturele initiatieven van verenigingen en organisaties uit de stad.
 

Welke rol speel jij?

Wie een haalbaar idee heeft, mag het komen proberen! We gaan voor avontuur, een festivalgevoel, een bijzondere zoektocht in veranderende tijden. Wat kunnen we met elkaar doen met minder geld en door meer samen te werken? En welke rol kan de stad daar zelf in spelen? 

Heb je een idee? Wil je meer informatie? Vragen? Neem gerust eens contact op via E: [email protected] of via T: 010 - 434 03 99.