Categorieën

Service

Vari Vlaardingen

Vari Vlaardingen

Terug

Het geheim van ons succes: onze medewerkers

Wat is het geheim van ons succes? Zonder enige twijfel onze medewerkers. Een bedrijf is immers maar zo goed als het team dat de service biedt. Onze medewerkers werken vanuit hun passie voor techniek en auto's, waardoor zij gedreven zijn om topwerk af te leveren. Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats? Vele tevreden klanten gingen u voor. Zien we u binnenkort ook bij onze vestiging in Vlaardingen?

Wie zijn wij?

VARI, kort voor Voor Alle Rijnmond Inwoners, is sinds 1930 actief in bijna alles sectoren die met mobiliteit te maken hebben. Zo kunt u bij VARI terecht voor periodieke controles en schadeherstel, maar ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een prachtige occasion. VARI is een echt familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. De passie voor het vak zit ons in het bloed, en daar selecteren we ons personeel ook op.

Wat bieden wij?

Bij VARI werken we servicegericht. Dat betekent voor ons dat we u zo veel mogelijk willen ontzorgen en dat we u zo snel mogelijk weer tevreden de weg op willen zien gaan. Desgewenst bieden we bij reparaties of onderhoud dus vervangend vervoer aan, en we communiceren altijd helder over wanneer uw auto weer gereed is. Wij zijn daarnaast een gecertificeerd Leaseprof servicecenter, waardoor wij erkend worden door alle leasemaatschappijen. U kunt dus altijd bij ons terecht. Wij beschikken ook over gespecialiseerd materieel voor werkzaamheden aan uw aircosysteem en trekhaak.

Meer weten?

Bel ons via T: 0800 - 235 82 74 (0800-BELVARI). Check hier om te kijken wat klanten over ons vertellen  en tevens de mogelijkheid om uw eigen VARI-ervaring te delen en dat mag ook op facebook.