Categorie├źn

Service

'Lef Loont!'

'Lef Loont!'
Nieuws

'Lef Loont!'

  • Advertentie
  • 16-04-2019
  • Nieuws
'Lef Loont!'
VLAARDINGEN - Op donderdag 18 april 2019 vindt het voorjaarevenement “Lef Loont!” van het Sociaal Economisch Netwerk MVS plaats in Vlaardingen. Daarbij bent u van harte welkom. Sterker nog; daar wilt u bij zijn!

Ondernemen in Nederland vereist lef en Inclusief Ondernemen soms nog meer.

Zij die lef hebben, maken ook het verschil. Het verschil in het bedrijf. Het verschil voor het milieu. Het verschil voor de regio. Het maken voor de maatschappij en bovenal het verschil maken voor die mensen die anders langs de kant blijven staan.

Díe lef, die loont! Het loont voor de lef hebbende. En het loont voor degene, die daardoor de gelegenheid krijgt om mee te doen in de maatschappij. Lef loont!

Maassluis was in 2018 gastheer. Dit jaar organiseren we de evenementen in Vlaardingen. Dit event vindt plaats in:

Kroepoekfabriek
Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2a
3134 KG Vlaardingen

Lef Loont is een ledenevenement, waarbij bezoekers al lid zijn of lid worden van het Sociaal Economisch Netwerk. Aanmelden voor Lef Loont en het netwerk kan via I: www.sen-mvs.nl/ inschrijfformulier/.

De Verenigde Naties hebben eind 2015 een mondiale agenda van de World Health Organisation (WHO) aangenomen die een eind moet maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Daarvoor zijn Sustainable Development Goals ontwikkeld (SDG’s). Die mondiale doelen kunnen we vertalen naar onze regio. Wat kunnen wij bijdragen aan die doelen? Maar bovenal; laten wij ons inspannen in onze regio voor minder armoede, minder ongelijkheid en een beter milieu. Daar worden we samen beter van.

PS. Dit bericht is na eerste plaatsing gewijzigd, met name met vermelding van de wijze van inschrijving.

Stroomopwaarts MVS

Broersvest 110, Schiedam

Meer over Stroomopwaarts MVS →