Categorieën

Service

Boekenweek in het Schiedams Boekhuis

Boekenweek in het Schiedams Boekhuis
Nieuws

Boekenweek in het Schiedams Boekhuis

  • Advertorial
  • 08-03-2023
  • Nieuws
Boekenweek in het Schiedams Boekhuis

SCHIEDAM - De 88ste Boekenweek viert de pluriformiteit van onze identiteit en vindt plaats van 11 tot en met 19 maart. Ook bij het Schiedams Boekhuis zijn er activiteiten om de Boekenweek te vieren.

Het Schiedams Boekhuis nodigt je van harte uit voor de feestelijke opening van de 88ste Boekenweek op 10 maart om acht uur, de avond bovendien die het zevenjarig bestaan markeert van de oprichting. Samen met het Schiedams Boekhuis en anderen converseren over de mooiste boeken en over het motto 'Ik ben alles' en genieten van de sfeer in de winkel met drankjes en hapjes wordt dit de eerste Literaire Salon nieuwe stijl in Schiedam, waarvan er hopelijk nog vele zullen volgen. Omdat het Schiedams Boekhuis haar vijfjarig bestaan niet echt kon vieren vanwege de pandemie, wordt er deze avond extra uitgepakt met deze mijlpaal!

Zondag 12 maart om drie uur komt journalist en schrijver Anna van den Breemer op bezoek in Het Schiedams Boekhuis. Anna van den Breemer (1984) is journalist voor onder andere de Volkskrant. Ze publiceerde drie non-fictieboeken, waarmee ze haar scherpe pen en observatievermogen bewees. Met Het perfecte zusje laat ze thrillerfans daar nu kennis mee maken.

Onder de term De BWG, De Belgische Wandel Gids, schreef Lize Spit aan het Boekenweekgeschenk. Maar een geheim hoeft het gelukkig niet meer te zijn! De eerlijke vinder is een verhaal over vriendschap, solidariteit en het belang van rituelen. Ga tijdens de Boekenweek naar de boekhandel en krijg bij aankoop van vijftien euro aan boeken, De eerlijke vinder van Lize Spit cadeau.

Het Schiedams Boekhuis

Hoogstraat 106, Schiedam

Meer over Het Schiedams Boekhuis →